Over ons

Over ons

Je hebt geen reden nodig om iemand uit

Over ons

Kringloopwinkel Keigoed is een onafhankelijke stichting, zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor zowel mens als milieu. Alle opbrengsten gaan naar Voedselbank Rotterdam.

Keigoed biedt verrassende items aan. Je kunt er terecht voor kleding, meubels, audioapparatuur, speelgoed, huishoudelijke artikelen, curiosa, boeken en nog veel meer. Naast de kringloopkoopjes liggen ook partijen 'nieuwe' spullen in de schappen. Deze non-food producten zijn gedoneerd door instellingen en bedrijven. Producten die anders zouden worden weggegooid,

Een beter Rotterdam

Door al deze producten een tweede kans te geven, gaan we verspilling tegen. Kringloopwinkel Keigoed promoot hergebruik! Dat is beter voor het milieu. Tegelijkertijd richt onze missie zich op armoedebestrijding. Want ook met een kleinere beurs kun je bij ons goede producten kopen. Al het geld dat met de verkoop wordt verdiend, doneren we aan Voedselbank Rotterdam. Een organisatie die tijdelijke voedselhulp biedt aan mensen met een laag inkomen.

Gewoon leuk

Bovenal is Keigoed gewoon leuk. Aangezien er dagelijks spullen worden binnengebracht door gulle gevers, hebben we een wisselend assortiment. Heb je de ene dag niet gevonden wat je zocht, dan kan het zomaar binnen een aantal dagen wel in de winkel liggen. Wist je trouwens dat bij Keigoed alleen vrijwilligers werken? Niemand wordt betaald. Het team is bevlogen, gezellig en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. Misschien ook iets voor jou? Bekijk dan snel het vacature-aanbod.